AV over IP trainingsmiddag - 10 oktober 2017 Rotterdam

Technische training 10 oktober

Aventum organiseert in samenwerking met Netgear een reeks AV over IP trainingen. De eerstvolgende training is de "AV over IP trainingsmiddag" op 10 oktober 2017 van 13:00 - 16:30 in Rotterdam (Hal4 aan de Maas). Meldt u hier aan:

AV over IP technische trainingsmiddag

10 oktober 2017 De AV over IP trainingsmiddag wordt gehouden op 10 oktober 2017 van 13:00 - 16:30 in Rotterdam (Hal4 aan de Maas).

Deze training richt zich op AV integrators en is geschikt voor zowel technici en projectleider die hun kennis op peil willen houden, maar ook voor inkopers en directie die meer vertrouwd willen raken met deze materie.

De middag zal bestaan uit 3 presentaties:

  • 1. New HDMI developments / James Chen (Kordz, Hong Kong)
  • 2. AV over IP compressietechnieken / Walter Harrewijn (Aventum)
  • 3. AV over IP network switching / Laurent Masia (Netgear France, SDVoE)

De training wordt ondersteund door Aventum, Netgear, CEDIA en de SDVoE alliance. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan! Kosten: gratis

AV over IP Level 2 - netwerken basis

najaar 2017 Deze gespecialiseerde vervolgtraining is bedoeld voor technici die level 2 hebben afgerond. Er zijn maximaal 12 deelnemers per training en in 2-tallen zal er met eigen laptop geoefend kunnen worden met het instellen van geavanceerde netwerken voor AV over IP toepassingen. Kosten: 200 euro excl. BTW

Veel gestelde vragen:

Wat is de doelgroep van trainingen? De trainingsmiddag van 10 oktober is een wat groter opgezette presentatiemiddag gericht op een brede doelgroep. Voorkennis is niet nodig. Level 2 en 3 zijn gespecialiseerde vervolgtrainingen in kleine groep gericht op technici met enige IP kennis.

Moet ik 10 oktober erbij zijn om deel te nemen aan level 2 en 3? Wij raden dit zeker aan, maar het is niet noodzakelijk

Is de trainingslocatie 10 oktober goed bereikbaar? Deze trainingslocatie is in Rotterdam slechts 5 minuten rijden vanaf de A16. U hoeft dus niet het centrum in. Direct voor de ingang zijn 250 gratis parkeerplekken beschikbaar. (Hal4 aan de Maas)

Ik ben op jullie vorige training geweest, is deze dan ook nuttig? Ja, deze training zal de nieuwe ontwikkelingen sinds de vorige training behandelen.

Zijn er kosten verbonden aan de training? De training 10 oktober is gratis. We beginnen om 13:00. Er zal geen lunch geserveerd worden, maar wel natuurlijk catering gedurende de rest van de middag en een gratis borrel na afloop. Aan level 2 en 3 zitten wel kosten verbonden van 200 euro excl. BTW. Deze trainingen duren een hele dag en zijn inclusief lunch.

Hal4 aan de Maas