Over Aventum

Aventum B.V.

Distributieweg 60
2645 EJ Delfgauw
Nederland

Tel. 015 711 2712 

info@aventum.eu

BTW Nummer: NL855224265B01
KVK Nummer: 63411148

 

De start

In 2006 is Aventum gestart met het importeren van audiovisuele producten. In de jaren hierna besloten steeds meer fabrikanten om de distributie in de Benelux via Aventum te verzorgen. Hierdoor groeide Aventum gestaag en raakte steeds verder gespecialiseerd in oplossingen om audiovisuele installaties aan te sluiten. In 2014 is Aventum gestart met eigen productontwikkeling en heeft inmiddels een aantal vernieuwende producten op de markt gebracht die wereldwijd worden verkocht.

Assortiment

Een interessant merk dat Aventum in 2008 naar Europa hebben gehaald is Atlona, een merk waar dealers erg enthousiast op reageerden en dat Aventum in de loop der jaren heeft uitgebouwd hebben tot een A-merk. Er volgden meerdere merken in de loop der jaren die samen een compleet assortiment voor AV integrators zorgden.

Doelgroep

Inmiddels is Aventum trots op het grote aantal dealers dat zich aangesloten heeft in het Aventum netwerk en er worden iedere dag nog nieuwe integrators aan toegevoegd. Aventum richt zich specifiek op audiovisuele system integrators, zowel voor commernciële als residentiële installaties.

Focus

Aventum streeft naar het aanbieden van een uitstekende technische kennis en support aan haar klanten. Hierdoor worden niet alleen producten geleverd, maar ook de hoogst mogelijke garantie dat haar klanten hun projecten sucesvol kunnen opleveren. Als integrator kunt u er vanuit gaan dat Aventum achter u staat en zo goed mogelijk advies geeft over welke producten wel en niet geschikt zijn voor uw installatie.

Locatie

In 2011 is Aventum verhuisd van Delft naar een groter bedrijfspand in Wateringen. In 2016 is Aventum opnieuw verhuisd naar 3x grotere locatie ditmaal in Delfgauw, naast Rotterdam Airport. Hierdoor is er meer ruimte voor werkplekken en opslagmogelijkheden. Tevens is hier de mogelijkheid voor dealers om producten te testen en advies te krijgen.