AV over IP training

Aventum organiseert in samenwerking met Netgear een reeks AV over IP trainingen. De inschrijving voor de AV over IP Level 2 tranining is nu geopend.

AV over IP Level 2 - netwerken basis

De inschrijving voor AV over IP Level 2 is geopend. Deze gespecialiseerde vervolgtraining is bedoeld voor technici die zich verder willen verdiepen in het configureren en ontwerpen van een LAN netwerk voor AV over IP. Er zijn maximaal 8 deelnemers per training en in 2-tallen zal er met eigen laptop geoefend kunnen worden met het instellen van geavanceerde netwerken voor AV over IP toepassingen. Kosten: 200 euro excl. BTW

Av over IP Level 2 wordt gehouden op de volgende data: 

  • 10 november 2017
  • 28 november 2017
  • 26 januari 2018

Veel gestelde vragen:

Wat is de doelgroep van trainingen? De trainingsmiddag Level 1 van 10 oktober is een wat groter opgezette presentatiemiddag gericht op een brede doelgroep. Voorkennis is niet nodig. Level 2 en 3 zijn gespecialiseerde vervolgtrainingen in kleine groep gericht op technici met enige IP kennis.

Moet ik 10 oktober erbij zijn om deel te nemen aan level 2 en 3? Wij raden dit zeker aan, maar het is niet noodzakelijk

Waar wordt de Level 2 traning gehouden? De trainingslocatie is in Gouda met ruime gratis parkeergelegenheid.

Zijn er kosten verbonden aan de training? De training 10 oktober is gratis. Aan level 2 en 3 zijn wel kosten verbonden van 200 euro excl. BTW. Deze trainingen duren een hele dag en zijn inclusief lunch.