Levertijd:

Cerevo CDP-LS02A

LiveShell PRO EU (720p)

Nieuw! Stream 720p video over het internet. Een betaalbare H.264 encoder.
Adviesprijs(excl. BTW) € 622,00
Cerevo

Details

LiveShell PRO

Dit product werkt alleen in combinatie met een (gratis) account bij Cerevo Inc.

Nieuw! Aventum verzorgt voor Cerevo vanuit een centraal magazijn in Nederland exclusief de distributie voor heel Europa. Sluit je nu aan!

HD Live op H.264

feature-hd-pro

Gebruikmakende van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van video- en audiocompressie biedt de LiveShell PRO een hoge kwaliteit om live streams te broadcasten gecodeerd in H.264+AAC met een resolutie van 720p en een bitrate tot 10 Mbps. De H.264-codering kent 3 instellingsprofielen: "high", "main" en "baseline". LiveShell PRO kan ook broadcasten vanaf iOS en is daardoor breder inzetbaar dan alleen vanaf computers en Android apparaten.

Via HDMI-kabel en met H.264-compressie levert de LiveShell PRO kraakheldere kwaliteitsvideo.

feature-hdmi-pro

Eenvoudig te bedienen vanaf computer of smartphone.

feature-control-pro

Remote control van de LiveShell PRO is mogelijk via de web-applicatie: "Dashboard". Met Dashboard kan het volume worden aangepast en kunnen ondertiteling- en kwaliteitsopties worden ingesteld. Dit alles zonder de videostroom te onderbreken. Naast de computer is deze web-applicatie ook instelbaar via Android of iOS. Dashboard kan direct worden gebruikt; er is geen installatie nodig.

Automatisch beheer van broadcast

Standaard regelt LiveShell zelf de framerate en beeldkwaliteit van de videostroom. Indien gewenst kunnen de instellingen door de gebruiker worden aangepast.

feature-adjust-pro-en

Verander beeldverhouding live

U kunt spelen met instellingen zoals verhouding. Dan lijkt de beeldverhouding zoals die in de bioscoop of die van oude foto's. Verhoudingen voor alswel 4:3 als 16:9 zijn mogelijk.

feature-crop-pro-en

Live ondertiteltekst

Stel een ondertiteltekst in met behulp van computer of smartphone via LiveShell PRO Dashboard. Eenvoudigweg intikken van de tekst toont de ondertitel rechtstreeks op het scherm. Instelbare eigenschappen zijn: lettergrootte, kleur, achtergrondkleur, positie, enz. In plaats van een tekst kan ook een opgestuurde afbeelding worden getoond.

feature-telop-pro-en

Aansluitingen

feature-connector-pro

LiveShell PRO kan verbonden worden met HDMI of composiet. Tot en met drie verschillende audio-ingangen kunnen worden gebruikt: stereo microfoon (condensed microphone), lijn-niveau en HDMI audio voor de microfoon van de camera.

Ingebouwde mixer

De 3 audiokanalen zijn afzonderlijk in te stellen en worden gemengd door LiveShell PRO voordat deze worden gebroadcast. Bijvoorbeeld het mengen van achtergrondmuziek (BGM) met een stem (microfoon) is eenvoudig mogelijk. Hiervoor zijn geen andere apparaten nodig.

feature-mix-pro

Betrouwbare output monitor. Nuttige geïntegreerde piekmeter.

De LiveShell PRO kan worden verbonden met een TV voor testen. Indien daarvoor geen TV beschikbaar is kan ook de geïntegreerde piekmeter van het LCD-scherm worden gebruikt.

feature-peak-pro-en

Ondersteuning verschillende  broadcastdiensten alswel RTMP servers

feature-services-pro

Videostroom-diensten als Ustream, YouTube Live, NIconico Live, Justin.tv, JStream, Akamai, LimeLight worden ondersteund. Ustream in combinatie met het LiveShell PRO Dashboard maakt het mogelijk de Rec ON/OFF-instelling te veranderen. Ook met een eigen server kan een live videostroom worden opgezet. Deze server benodigd dan RTMP broadcast. LiveShell is ook geschikt voor gebruik met FMS 4.5, Wowza 3.5 en Red5 1.0 servers.

Oplaadbare batterij

feature-battery-pro-en Voor professioneel gebruik van de LiveShell is het gebruik van oplaadbare batterijen essentieel. De levensduur van de batterij is drie uur. Gebruik alleen originele Cerevo batterijen.

Voorbereid op het ergste

Door het bestuderen van alle gebruikerservaringen is het product goed doorontwikkeld.

feature-ac-pro

Automatisch hervatten van broadcasten na aansluiten AC-adapter

De LiveShell PRO is zodanig instelbaar dat deze de videostroom hervat na aansluiten van de AC-adapter. Dit komt van pas na een stroomstoring en is cruciaal als het gaat om rechtstreekse uitzending.

feature-retry-pro

Hervat de uitzending na onderbroken verbinding

Bij gebrekkige verbinding met internet is het handig om tijdens het filmen een auto-herstelsysteem te hebben. Als de internetverbinding onderbroken raakt, wacht LiveShell totdat de verbinding weer actief is en herstelt het uitzenden zonder dat er verdere configuratie benodigd is.

feature-hdmilock-pro

Voorkom losschieten van de HDMI kabel

Met een enkele schroef kan een HDMI kabelklem worden ingezet, zodat de HDMI niet onverwachts losschiet tijdens het filmen en uitzenden.

feature-keylock-pro

Toetsblokkeringsfunctie

Tijdens het bedienen kan per ongeluk een toets worden ingedrukt. Om dit te voorkomen heeft de LiveShell een speciale toetsblokkeringsfunctie. Deze functie indien actief verhindert de uitzending niet. Ook kan deze functie worden geactiveerd via Dashboard.

Aanvullende Informatie

Lengte Nvt
Stackable Nvt
Link fabrikant Productpagina fabrikant
Datasheet Datasheet
Handleiding Manual
Software Software
Input HDMI, Composiet, Audio
Output Nvt
Dealerprijs Nee