Training

Op dinsdag 13 oktober 2015 houdt Aventum een trainingsmiddag in Delft over HDMI 4K over IP. Verschillende gastsprekers zullen hun visie geven op deze ontwikkeling. Meldt u nu aan voor via het onderstaande formulier.

   training          

Aanmeldformulier


Informatie HDMI 4K over IP Trainingsmiddag

Is HDMI over IP de opvolger van HDBaseT?

Om u en andere dealers voor te bereiden op de veranderende audiovisuele markt, waarin steeds meer over IP verzonden zal worden, en u bekend te maken met verschillende producten die werken met AV over IP, heeft Aventum een trainingsmiddag voor al haar dealers georganiseerd. 

De trainingsmiddag zal gevuld zijn met presentaties, demo's en een borrel. Verschillende sprekers zoals Danny Barr van ZeeVee, Laurent Masia van NetGear en Patrick Hirt van Metz Connect zullen u antwoord proberen te geven op de vraag of AV over IP de opvolger is van HDBaseT, wat de AV over IP technieken zijn en hoe zijn toepasbaar zijn in diverse installaties. 

Wees voorbereid op de komende veranderingen en laat deze techniek niet over aan IT-installateurs. Door deel te nemen aan deze training investeert u GRATIS in uw kennis van AV over IP techniek. Wij van Aventum heten u dan ook van harte welkom in Delft tijdens de HDMI 4K over IP trainingsmiddag te Delft.


Locatie

'de Lindenhof' - Zocherweg 9, 2613 ZT  DELFT

Parkeergelegenheid op locatie en in nabijgelegen buurt. 


Programma

12:30   Inloop
13:30       Presentatie 1: Practische Tips & Tricks voor 4K installaties (AVENTUM)        
13:50   Presentatie 2: Ongecomprimeerd 4K over IP (ZEEVEE)
14:10   Product demonstratie
14:30   Pauze
15:00   Presentatie 3: 10GB en HDBaseT kabels en connector (METZ CONNECT)
15:20   Presentatie 4: Netwerkswitches voor AV-installaties (NETGEAR)
15:40   Presentatie 5: Effecten van huidige ontwikkelingen in de AV-markt (VAN DOMBURG PARTNERS)
16:00   Forum
16:45   Borrel

 

 

Voorstellen sprekers

 

Danny Barr

Vice President -New Product Development

ZEEVEE

 

Danny Barr was in zijn vorige functie Regionaal Vice Presedent van AMX. Vanuit zijn visie dat binnen 5 jaar alle videodistributie over IP gaat heeft hij de overstap gemaakt naar ZeeVee en heeft hier de HDMI 4K over IP productlijn gelanceerd. Hij heeft een grondige kennis over video over IP netwerken en de daarbij behorende mogelijkheden en uitdagingen.

Op de training zal hij spreken over de huidige mogelijkheden van 4K over IP en de benodige technische kennis hiervan overdragen.

 
   

 

 

     
   

Laurent Masia

Sr PLM Managed Infrastructure – CBU

NETGEAR

 

Laurent Masia has extensive experience in networking, storage and channel distribution. Currently Laurent is the Senior Product Line Manager for Managed Infrastructure products at NETGEAR. In that role, Laurent is responsible for product portfolio management and business development for NETGEAR Managed Switches and Network Management. Prior to this position, Laurent held positions as European Product Marketing Director and Marketing Manager for NETGEAR, focusing on strategic marketing for the Home/Consumer, SMB and Storage products in Europe. Laurent holds a master in management degree from SKEMA Business School, Sophia Antipolis – France.

Op de traning zal Laurent namens NETGEAR spreken over netwerkswitches voor video toepassingen. Aventum en Netgear werken in Nederland samen om de netwerkennis van de IT wereld over te brengen naar de AV wereld.

                                                                                                                       
 
   

 

 

     
 

Patrick Hirt

Product Marketing Manager 

METZ CONNECT

   

Patrick Hirt is Product Marketing Manager voor network cables solutions bij METZ CONNECT. Met 800 medewerkers is METZ CONNECT een van de grootste spelers op netwerkbekabeling. Patrick is actief in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen voor vaste netwerken waaronder de HDBaseT bekabeling en 10Gb bekabeling voor AV toepassingen.

Op de training zal hij een praktische presentatie geven over 10Gb netwerkbekabling voor AV installaties, zowel IP als HDBaseT.

 

 
             
 

Mark Sluis

Director Sales & Marketing

VAN DOMBURG PARTNERS

 

Mark Sluis is commercieel directeur bij VAN DOMBURG PARTNERS, de grootste distributeur van zakelijke displays van Samsung. 

Tijdens de trainingsmiddag hoopt hij in te gaan op de effecten van de huidige ontwikkelingen in de AV-markt. 

 
             
 

Walter Harrewijn

Director 

AVENTUM

  Walter Harrewijn is de oprichter van AVENTUM. Vanuit zijn rol bij Aventum adviseert hij system integrators bij AV installaties en bij het oplossen van complexe AV problemen. Hij heeft een master degree in telecommunicatie van de TU Delft en geeft trainingen door heel de Benelux.  
              

 Agenda

Datum Titel Omschrijving Locatie status
Hele jaar Atlona academy

Volg de Atlona academy level 100 (algemene HDMI kennis) en 200 (Atlona productkennis). Deze tijd verdien je zeer snel terug met het slimmer ontwerpen van installaties en het sneller troubleshooten bij problemen. Laat het je contactpersoon bij Aventum weten als je de training gaat volgen, we hebben enkele tips en trics voor je.

Aanmelden

Online OPEN
Hele jaar Bedrijfstrainingen Aventum verzorgt op verzoek bedrijfstrainingen bij u op locatie over een gewenst onderwerp in ons vakgebied. Vraag naar de mogelijkheden, wij komen graag langs met een training op maat. Op locatie OPEN
2 februari 2015 HDMI traningsdag HDMI traningsdag over de de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van HDMI. Met spreker van Aventum en Atlona. Delft GESLOTEN
22 juni 2015 CLSO & HDVS trainingsdag Hands-on trainingsmiddag door technici van Aventum over de Atlona HDVS en CLSO. Utrecht GESLOTEN
23 juni 2015 CLSO & HDVS trainingsdag Hands-on trainingsmiddag door technici van Aventum over de Atlona HDVS en CLSO. Rotterdam GESLOTEN
13 oktober 2015 HDMI 4K over IP trainingsdag Dag met presentaties over de nieuwe ontwikkelingen van HDMI (4K) over IP. Is IP de opvolger van HDBaseT? Wat zijn op dit moment de mogelijkheden? Welke kennis heb je als AV integrator nodig om deze techniek niet aan de IT markt over te laten? Met sprekers uit de UK, US en Duitsland van Aventum, ZeeVee en Metz. Delft OPEN